PILOT BEACH RESORT

Georgioupolis, Crete Grecia
Georgioupolis/+3028250-61901/ +302825061397

Aflat in frumosul golf Almyrou, langă Georgioupolis, Pilot Beach Resort are o plajă privată cu nisip si grădini pitoresti, 5 piscine si facilităti excelente de sănătate si agrement.

Relaxati-vă in camere bine dotate si bucurati-vă de frumusetile naturale inconjurătoare. Incepeti intr-un mod plăcut ziua cu un bufet de mic dejun din partea casei, inainte de a alege dintr-o multime de activităti de agrement.

Aveti la dispozitie 4 piscine in aer liber si una interioară incălzită. Bucurati-vă de o plimbare relaxantă de-a lungul plajei private lungi. Faceti-vă timp pentru dumneavoastră in sanctuarul din centrul de spa de la Complexul Pilot Beach. Participati la unul dintre cursurile de fitness organizate in complex, inclusiv yoga, pilates si gimnastică acvatică. Eliberati-vă creativitatea in atelierul de arte.

Seara, Pilot Beach Resort oferă o varietate de optiuni pentru cină. Copiii pot savura propriul lor meniu sub supravegherea echipei energice de animatori, in timp ce dumneavoastră savurati delicatese traditionale grecesti si cretane la restaurantul de pe malul mării. După aceea, puteti servi o băutură la cocktail bar sau puteti asculta muzică de dans la barul plin de viată Ermis.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Sibiu catre PILOT BEACH RESORT, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate