Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Având o terasă cu vedere la Oceanul Indian, amplasată pe plaja cu nisip Kiwengwa, proprietatea de 12 hectare include un centru spa, piscină și facilități sportive. Camerele şi suitele sunt spaţioase şi au dressing şi zonă de relaxare. Unele sunt amplasate într-o zonă privată și au duș în aer liber. Restaurantul Makuti are vedere la piscină şi la ocean şi serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională. Barul şi restaurantul de pe plajă oferă mese uşoare şi băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveşte fructe de mare şi fripturi. Barul de la piscină oferă şi băuturi. Printre activităţile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă şi o sală de sport, iar oaspeţii care doresc să practice sporturi nautice au la dispoziţie scufundări, hidrobiciclete şi windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă și piscină pentru copii. Personalul este poliglot şi poate rezerva excursii și facilita închirieri auto sau de biciclete. Stone Town este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar aeroportul internaţional Zanzibar se găsește la 46 km.

Localizare Hotel

Stone Town este la 40 km de Bluebay Beach Resort&Spa, iar aeroportul internaţional Zanzibar se găsește la 46 km.

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. 

 


Facilitati Hotel

 Având o terasă cu vedere la Oceanul Indian, amplasată pe plaja cu nisip Kiwengwa, proprietatea de 12 hectare include un centru spa, piscină și facilități sportive.

Restaurantul Makuti are vedere la piscină şi la ocean şi serveşte preparate culinare din bucătăria internaţională. Barul şi restaurantul de pe plajă oferă mese uşoare şi băuturi, iar restaurantul exclusivist Grill Bahari serveşte fructe de mare şi fripturi. Barul de la piscină oferă şi băuturi.

Printre activităţile disponibile se numără terenuri de tenis, tenis de masă şi o sală de sport, iar oaspeţii care doresc să practice sporturi nautice au la dispoziţie scufundări, hidrobiciclete şi windsurfing. Pentru copii există un loc de joacă și piscină pentru copii. Personalul este poliglot şi poate rezerva excursii și facilita închirieri auto sau de biciclete.


Facilitati Camere

Camerele şi suitele sunt spaţioase şi au dressing şi zonă de relaxare. Unele sunt amplasate într-o zonă privată și au duș în aer liber.

Superior Room

Suprafaţa camerei 

33 m²

Oferind o terasă cu vedere la Oceanul Indian, aceste camere spaţioase sunt amplasate în căsuţe acoperite cu stuf, situate în grădină.

Acestea au paturi foarte mari cu baldachin, dressing şi o zonă de relaxare cu canapele şi facilităţi de ceai/cafea. Vă rugăm să reţineţi că tariful este valabil pentru 2 persoane. Capacitatea maximă este de 4 persoane (consultaţi Politicile Hotelului). Tarifele pentru oaspeţii suplimentari variază în funcţie de sezon şi pot fi mai mici decât cele publicate în Politicile Hotelului.

 

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Bluebay Beach Resort & Spa, Zanzibar, Tanzania

Verifica tarife si disponibilitate