Amplasată în Hurghada, Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată cu șezlonguri și umbrele de soare și 4 piscine exterioare. Facilitățile de la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 1214 camere. Camerele confortabile de la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park oaspeții au la dispoziție 8 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională, italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Pizza este de asemenea o opțiune culinară pentru cei gurmanzi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile mai multe baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc cele spa, unde oaspeții se pot relaxa la baia cu aburi. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de coafor. În cadrul proprietatății există 4 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, boccia sau tenis de masă. Cei care iubesc apa pot opta pentru plimbări cu barca. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber – aerobic, volei și fitness pot fi practicate la proprietate de cei pasionați. La proprietate se poate juca de asemenea squash. Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea practicării de sporturi nautice și organizării de sesiuni de scufundări.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Pentru cei mai mici Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park dispune de plajă privată cu nisip și corali. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la o distanță de 12 km.

Cele mai apropiate atracții de Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park sunt: Hurghada - 1,0 km, Scuba Hurghada Dive Center - 2,6 km, Hurghada Marina - 3,9 km.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica locala; Avion OTP-HRG Day 4 2023 Bucuresti - Hurghada; Taxe de aeroport; ; ; Avion HRG-OTP Day 4 2023 Hurghada - Bucuresti; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Iasi catre Sunny Days Resort, Spa & Aqua Park, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate